רולדת וניל ותותים  כשרה לפסח הכי טעימה שאכלתם

רולדת וניל ותותים כשרה לפסח וטעימה בטירוף

רולדת וניל ותותים דקה לחג ואם בא לכם עוד מתכון קלי קלות, קבלו את זה
דרך אגב אפשר להוסיף במקום כף פודינג כף אבקת קקאו ולהפוך את הרולדה לשוקולדית
חומרים:
  • 4 ביצים
  • ½ כוס חד פעמית סוכר
  • 4 כפות קורונפלור
  •  2 כפות פודינג אינסטנט וניל
  • 1 כף שמן
  • תמצית וניל
למילוי:
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 כף פודינג אונסטנט וניל
  • 2 כפות אבקת אפיה
  • תותים קצוצים קטן, או פירות יער
אופן ההכנה:
  1. להקציף את הביצים לקצף תפוח ובהיר עם סוכר
  2. להוסיף את השמן במהירות בינונית של המיקסר
  3. להוסיף את החומרים היבשים ולערבב טוב
  4. לשטח על נייר אפיה ולאפות בתנור שחומם מראש על 170 מעלות כ 10 דקות
  5. לגלגל כשהרולדה עדיין חמה ולצנן ( בחלק הצר של הרולדה)
  6. למרוח שכבה נדיבה של קצפת שהוקצפה עם אבקת הסוכר והפודינג
  7. לפזר תותים קצוצים ולגלגל ( בחלק הצר של הרולדה)
  8. למרוח מעל את שארית הקצפת ולקשט בתותים שלמים חצויים

איך משדרגים מבסיסי לעסיסי:

להחליף כף פודינג אינסטנט וכף אבקת קקאו מנופה, בקצפת להוסיף פודינג אינסטנט שוקולד, לגרר מעל הרבה שוקולד מריר או חלב

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן