רולדת וניל ותותים דקה לחג ואם בא לכם עוד מתכון קלי קלות, קבלו את זה
דרך אגב אפשר להוסיף במקום כף פודינג כף אבקת קקאו ולהפוך את הרולדה לשוקולדית
חומרים:
- 4 ביצים
- ½ כוס חד פעמית סוכר
- 4 כפות קורונפלור
- 2 כפות פודינג אינסטנט וניל
- 1 כף שמן
- תמצית וניל
למילוי:
- 2 שמנת מתוקה
- 1 כף פודינג אונסטנט וניל
- 2 כפות אבקת אפיה
- תותים קצוצים קטן, או פירות יער
אופן ההכנה:
- להקציף את הביצים לקצף תפוח ובהיר עם סוכר
- להוסיף את השמן במהירות בינונית של המיקסר
- להוסיף את החומרים היבשים ולערבב טוב
- לשטח על נייר אפיה ולאפות בתנור שחומם מראש על 170 מעלות כ 10 דקות
- לגלגל כשהרולדה עדיין חמה ולצנן ( בחלק הצר של הרולדה)
- למרוח שכבה נדיבה של קצפת שהוקצפה עם אבקת הסוכר והפודינג
- לפזר תותים קצוצים ולגלגל ( בחלק הצר של הרולדה)
- למרוח מעל את שארית הקצפת ולקשט בתותים שלמים חצויים
איך משדרגים מבסיסי לעסיסי:
להחליף כף פודינג אינסטנט וכף אבקת קקאו מנופה, בקצפת להוסיף פודינג אינסטנט שוקולד, לגרר מעל הרבה שוקולד מריר או חלב