מטבוחה חציל דומה למטבוחה עגבניות מאכל אהוב במיוחד על כולם, אבל עם טוויסט שווה
חומרים:
- 2 חצילים קלים (ללא הרבה גרעינים), מקולפים כמו זברה וחתוך לקוביות לא גדולות
- 2 בצל חתוך לקוביות קטנות
- 1 קופסא רסק עגבניות קטנה
- 1 קופסא עגבניות מרוסקות ( עדיף עגבניות מרוסקות של חברה איטלקית)
- 2 פלפל חריף חתוך לחצי
- מלח, פלפל
אופן ההכנה:
- לטגן את הבצל עד הזהבה
- להוסיף את קוביות החציל ולטגן יחד
- להוסיף את העגבניות ולתבל, גם את הפלפל החריף להוסיף בשלב זה. לא צריך מים
- לבשל על אש קטנה כשעה עד שנהיה רך אבל לא לגמרי מחית
איך נשדרג מבסיסי לעסיס:
נשתמש במטבוחה לברוסקטה על באגט צלוי עם גבינת עיזים – בגריל ל3 דקות