מטבוחה חציל

מטבוחה חציל, כמו מטבוחה עגבניות, רכה ומתאימה לשילוב במתכונים שונים או סתם ככה

 

מטבוחה חציל דומה למטבוחה  עגבניות מאכל אהוב במיוחד על כולם, אבל עם טוויסט שווה
חומרים:
  • 2 חצילים קלים (ללא הרבה גרעינים), מקולפים כמו זברה וחתוך לקוביות לא גדולות
  • 2 בצל חתוך לקוביות קטנות
  • 1 קופסא רסק עגבניות קטנה
  • 1 קופסא עגבניות מרוסקות ( עדיף עגבניות מרוסקות של חברה איטלקית)
  • 2 פלפל חריף חתוך לחצי
  • מלח, פלפל
אופן ההכנה:
  1. לטגן את הבצל עד הזהבה
  2. להוסיף את קוביות החציל ולטגן יחד
  3. להוסיף את העגבניות ולתבל, גם את הפלפל החריף להוסיף בשלב זה. לא צריך מים
  4. לבשל על אש קטנה כשעה עד שנהיה רך  אבל לא לגמרי מחית

איך נשדרג מבסיסי לעסיס:

נשתמש במטבוחה לברוסקטה על באגט צלוי עם גבינת עיזים  – בגריל ל3 דקות

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן