עוגת אגסים גבוהה במיוחד

אגסים שלמים בתוך עוגה גבוהה ונימוחה

 

עוגה קלילה עם אגסים קלופים, היופי כאן זה שרואים את ראש האגס וכאשר פורסים את העוגה רואים אגס שלם בפנים
חומרים:
  • 4-5 אגסים רכים מקולפים  – יש לשמור על הצ'ופציק של האגס
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס סוכר חום
  • 2 כוסות קמח
  • ½ כוס קמח שקדים
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ½ כפית סודה לשתיה
  • 3 ביצים
  • 1 כוס מיץ, תפוחים, תפוזים רימונים.. מה שיש לכם בבית
  • טיפה תמצית וניל
אופן ההכנה:
  1. במיקסר לערבב עד חיבור חמאה וסוכר
  2. להוסיף ביצים אחת אחרי השנייה עד לחיבור במאסה
  3. בקערה לערבב את כל החומרים היבשים ולערבב עם המאסה בפעמיים יחד עם הנוזלים, גם הם בפעמיים
  4. לא לערבב יותר מידי
  5. בתבנית 24 לשם מהבלילה כ2 ס"מ ולסדר את האגסים עם ה"צופציק" כלפי מעלה
  6. למלא בינהם את כל הבלילה
  7. אפשר לפזר מלמעלה אגוזים קצוצים, שבבי שקדים – אם בא לכם
  8. לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, כ45 דקות עד שקיסם יוצא יבש לצנן ולחלץ מהתבנית

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן