ריגוטיני פטריות ושמנת

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

ריגוטיני פטריות ושמנת

 

פסטה, טעימה לכולם, משביעה ויכולה ללבוש  כל מיני צורות, צבעים וטעמים – בגלל זה היא כל כך פופולרית.
המתכון הזה פשוט טעים.
חומרים:
  • חבילת ריגוטיני
  • 2 סלסלות פיטריות – עדיף מ2 סוגים שונים חתוכות גס
  • 1 בצל לבן חתוך לקוביות
  • 1 מיכל שמנת 15%
  • 1 כוס חלב
  • 50 גרם חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל, קורט אגוז מוסקט מגורר
  • פרמזן  לקישוט
אופן ההכנה:
  1. במחבת רחבה נטגן את הבצל בחמאה ושמן זית – באופן הזה החמאה לא נשרפת, עד להשחמה
  2. נוסיף את חתיכות הפיטריות החתוכות גס ונטגן קלות עם הבצל
  3. נוסיף את השמנת, החלב, והתבלינים ונביא לכמעט רתיחה
  4. בסיר נפרד נבשל את הריגוטיני במים מורתחים עם כף מלח – 8 דקות, או מה שכתוב על האריזה
  5. נוסיף 1/2 כוס ממי הבישול לרוטב ואת הפסטה
  6. נגיש עם פרמזן לקישוט

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן