עוגיות בננה וגרעיני חמניה
חומרים:
- 3 בננות מעוכות
- 2 כוסות קמח מלא או קמח ללא גלוטן
- 100 גרם חמאה רכה
- 1 כוס סוכר חום
- קורט מלח
- קורט אבקת אפיה
- ½ כוס גרעיני חמניה קלויים
אופן ההכנה:
- נקלע את גרעיני החמיה במחבת כ 2 דקות
- לערבב את החמאה והסוכר יחד עד לאיחוד
- להוסיף את הביצה והבננות
- להוסיף את שאר החומרים ולערבב לאיחוד המאסה
- בזרת כפית לצקת תלוליות קטנטת על תבנית עם נייר אפיה
- לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות – כ 20 דקות עד שמתייבשות