קציצות ברוטב אדום – המתכון שלי

קציצות ברוטב אדום טעימות במיוחד

קציצות ברוטב אדום – המתכון שלי

לכל אחד רוטב העגבניות שלו,
אני מעדיפה שהוא יהיה חלק ודי פשוט בטעמים הכי חשובה היא רכות הקציצה
חומרים:
  • ½ קילו פרגיות טחונות
  • ½ קילו בשר הודו אדום
  • 1 בצל מגורר
  • 1 תפוח אדמה מגורר דק
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • מלח, פלפל
  • פפריק מתוקה
  • צרור פטרוזליה וכוסברה
  • 2 עלי מרווה, 2 ענפי טימין
  • 3 שיני שום
  • ½ צנצנת פאסטה ( כל פאסטה חלקה איטלקית תתאים)
  • 1 כף רסק עגבניות
  • קורט סוכר
אופן ההכנה:
  1. נערבב את מאסת הבשר, הביצה, תפוח האדמה, הבצל המגורר יחד עם טיבול מלח ופלפל וניתן למאסה לשבת חצישעה במקרר, מכוסה כמובן
  2. בסיר רחב נטגן קלות פרוסות שום, נוסיף כף פפריקה מתוקה, כפית גדושה מלח ומעט פלפל שחור ונערבב יחד
  3. נוסיף את רסק העגבניות, הפאסטה וכמות זהה של מים – נביא לרתיחה
  4. ניצור ממאסת הקציצות כדורים בגודל בינוני ונכניס לתוך הרוטב.
  5. נוסיף את הפטרוזליה והכוסברה, הטימין והמרווה. אני מכניסה את זה שלם על מנת שיתן טעם אבל אוכל להוציא בגמר הבישול, כי החבר'ה שלי פחות אוהבים
  6. אפשר לטגן קלות את הקציצות קודם אבל לא חובה
  7. להביא לרתיחה, להוריד לאש קטנה ולבשל כ 45 דקות.
בתאבון

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן