סהרוני שקדים פריכים במיוחד

עוגיות פריכות במיוחד

סהרני שקדים פריכים במיוחד

עוגיות שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול,
תודה רבה לעוגיו נט על המתכון
חומרים:
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • קורט מלח
  • כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כוב קמח לבן ( אפשר להחליף בקמח מלא, או קמח ללא גלוטן)
  • 2 כוסות קמח שקדים טחונים
  • 4 כפות קורונפלור
  • כפי תמצית וניל
  • גרדה מחצי לימון
  • 2 כפות חלב
אופן ההכנה:
  1. במקסר לערבב את החמאה והסוכר
  2. להוסיף את אבקת האפיה, הקמחים והלימון
  3. להוסיף את תמצית והניל והחלב עד לאיחוד המאסה, היא יוצאת מאוד רכה
  4. לעטוב בניילון נצמד ולמרקק לחצי שעה
  5. לחלק את הבצק ל 4 חלקים, כל חלק לרדד לנקניק לחתוך לעיגולים
  6. כל עיגול לרדד וליצור ממנו קשת קטנה
  7. לשם על נייר אפיה בתבנית
  8. לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות כ 10-12 דקות ולא יותר ( צריך שישארו בהירים)
  9. לפזר בנדיבות אבקת סוכר
לשמור בכלי אטום כשבוע
איך נהפוך מבסיס לעסיסי:
  • ללא גלוטן, נחליף את הקמח הלבן בקמח תפוחי אדמה – שאר התהליך זהה רק וותרו על החלב כי גם ככה הבצק יצא רך מאוד
  • נחליף חלק מהקמח הלבן באבקת קקאו וניצור סהרוני שוקולד רכים ופריכים במיוחד

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן