טארט לימון זריז

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

טארט לימון זריז

 זה טארט הצלחה, הקרם קל להכנה ונשמר במקרר לאורך זמן.
תמיד ניתן להשתמש בבצק פריך, אבל אם אין זמן ורוצים משהו מהיר אל תפחדו לשנות את הבצק לביסקוויטים מרוסקים עם חמאה וסוכר – התוצאה הסופית לא תהיה פחות טובה
חומרים:
  • חבילת פתי בר
  • 70 גרם חמאה
  • 3 כפות  כוס סוכר חום
למילוי הלימון:
  • 4 חלמונים
  • קופסא חלב מרוכז
  • מיץ מ 3 לימונים
  • גרדת לימון לימון מ1 לימון
למרנג:
  • 4 חלבונים
  • 2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
  1. לפורר את הביסקוויטים ולערבב עם החמאה והסוכר – לפזר באופן שווה בתבנית הפאי המתפרקת עולל הדפנות ולצנן במקרר
  2. להקציף את החלמונים במטרפה ידנית רק על מנת לתת להם נפח, להוסיף את החלב המרוכז, מיץ לימון וגרדת הלימון ולערבב יחד – לצקת על התחתית
  3. להקציף את החלבונים עם הוספת הסוכר לאט לאט עד לקבלת קצף יציב
  4. לסדר מעל המלית לימון, אפשר לזלף בשקית זילוף או באופן ידני
  5. לאפות בתנות שחומם מראש 190 מעלות ל 20 דקות
  6. לקרר במקרר ולהגיש

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן