עוגת גלידה משולשת

עוגת גלידה משולשת נוסטלגית ומטריפה
עוגת גלידה
עוגת גלידה משולשת, הכי נוסטלגי שיש אבל גם הכי טעים, פשוט תוסיפו גבינות טובות ואפילו קצת שמנות, זה כל סוד הטעם
 חומרים:
15 בסקוויטים פתי בר
1 שמנת מתוקה 38%
 1 גבינת מסקרפונה
 1 גביע גבינת סקי קטן
 2 כפות אבקת סוכר
 2 כפות פודינג אינסטנט וניל
 לגנש:
1/5 מיכל שמנת מתוקה
 200 גרם שוקולד
 1 כף אבקת סוכר
 אופן ההכנה:
 במקסר להקציף את השמנת המתוקה עם אנסטנט פודינג
את הגבינות לערבב טוב במטרפה בקערה נפרדת עם הסוכר
 לערבב את הקצפת עם הגבינות בעזרת כף
 לסדר את העוגיות 3 שורות של 5 בסקוויטים  על נייר אפיה, עליהם מרוח את הגבינה בעיקר על השורה המרכזית
 לקפל את השורות החיצוניות של הבסקוויטים בעזרת נייר האפיה .
 את הגבינה "שברחה" למרוח טוב בתוך המשולש, לישר את הבסקוויטים ולעטוף עם נייר האפיה בצורת משולש, הקפיא
 להכין גנש במיקרו בולסים של 30 שניות ולערבב טוב עד לקבלת מקרם חלק
 ךהוציא מהקפאה את העוגה ולשפוך מעליה גנש
 להקפיא שוב, להוציא כ5 דקות לפני הגשה ובתאבון ?

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן