בראוניז מהיר הכנה

בראוניז הכי קלים שאי פעם הכנתם

בראוניז מהירים במעבד מזון

 

צ'יק, צ'יק ויש לכם בראוניז נימוחים.
הכי חשוב לא לאפות יתר על המידה
חומרים:
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה
  • 4 כפות גדושות קמח תופח
  • 6 כפות  שטוחות קקאו משובח
  • 3/4 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים
  • 2 ביצים
אופן ההכנה:
  1. לערבב הכל במעבד מזון
  2. להוסיף ביצים
  3. לשטח בתבנית ולפזר מעל אגוזים קצוצים
  4. לאפות בתנור שחומם מראש 160 מעלות כ 20 דקות
  5. להוציא גם אם השוקולד רוטט, לא לאפות יתר על המידה, כך הבראוניז יישארו נימוחים
  6. לחתוך ולאחסן בקופסא סגורה עד 4 ימים.. גם ככה לא יישאר

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן