בראוניז מהירים במעבד מזון
צ'יק, צ'יק ויש לכם בראוניז נימוחים.
הכי חשוב לא לאפות יתר על המידה
חומרים:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 200 גרם חמאה
- 4 כפות גדושות קמח תופח
- 6 כפות שטוחות קקאו משובח
- 3/4 כוס סוכר
- קורט מלח
- 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים
- 2 ביצים
אופן ההכנה:
-
לערבב הכל במעבד מזון
-
להוסיף ביצים
-
לשטח בתבנית ולפזר מעל אגוזים קצוצים
-
לאפות בתנור שחומם מראש 160 מעלות כ 20 דקות
-
להוציא גם אם השוקולד רוטט, לא לאפות יתר על המידה, כך הבראוניז יישארו נימוחים
-
לחתוך ולאחסן בקופסא סגורה עד 4 ימים.. גם ככה לא יישאר