עוגיות מעמול תמרים מגולגלות בטעם של פעם

עוגיות מעמול תמרים מגולגלות מופלאות
מגולגלות מעמול
עוגיות מעמול מגולגלות זה כמו המקור אבל עם הרבה פחות עבודה והטעם.. אוי הטעם פצצה
חומרים:
  • 1.5 כוס קמח תופח
  • ½ כוס סולת
  • ½ כוס קורונפלור
  • ½ כוס סוכר, אפשר גם אבקת סוכר
  • 100 גרם חמאה רכה
  • ¼ כוס שמן
  • תמצית וניל
  • 2 כפות מי ורדים
  • ממרח תמרים
  • כוס אגוזי מלך קצוצים
  • אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
  1. במעבד מזון לשם את כל החומרים למעט ממרח התמרים, האגוזים ואבקת הסוכר לקישוט
  2.  לאחר חיבור החומרים להעביר לשיש וללוש עוד לחיבור מלא בידיים
  3.  לעטוף בניילון נצמד ולמקרר לחצי שעה
  4. לחלק ל חצי ולרדד לעלה צר וארוך, מרוח ממרח תמרים ולפזר אגוזים קצוצים
  5. לגלג לרולדה דקה, לחתוך את העוגיות ולסדר בתבנית על נייר אפיה, אפשר למעוך טיפה את העוגיות שיצאו פחוסות
  6. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ 20 דקות
  7. כשהעוגיות קרות לפזר מלא אבקת סוכר
  8.  לשמור בכלי סגור כשבוע

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן