חישוק פריך עם קרם לימון נענע ותותים

ריגים מקושטים בקרם לימון נענע ותותים, וחחיה צבעונית וקולינרית

חישוק פריך עם קרם לימון נענע ותותים

הרשת מלאה בעוגות צורות, מספרים ועוד דומות לזו, הכיף הגדול כאן זה הקרם קראד לימון נענע
הוספתי לו גם תותים ויצא ישלוב מנצח, גם צבעונית וגם בטעם.

  • לבצק פריך:
  • 100 גרם חימא קרה חתוכה לקוביות
  • 150 גרם קמח
  • 50 קרם קמח שקדים
  • 50 גרם סוכר
  • 1 ביצה
  • גרדה מחצי לימון
אופן ההכנה:
  1. לערבב הכל במעבד מזון על לחיבור, לרדד בין 2 דפי אפיה בעובי חצי ס"מ ולצנן במקרר ב15 דקות
  2. להוציא מהמקרר ולחרוץ 2 עיגולים גדולים בעזרת רינג ובתוכם 2 עיגולים קטנים( לא לפרק לפני האפיה)
  3. לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות, כ 20 דקות עד הזהבה
  4.  רק לאחר צינון מוחלט לחלץ את הרינגים
  5. לקשט עם קארד הלימון בעזרת שקית זילוף וצנטר את הרינג הראשון וכמובן תותים, מעליו לשם את השני ולקשט גם כן בקראד לימון ותותים
  6. הכי טעים להגשה באותו היום
לקארד לימון:
  • גרדת לימון מ4 לימונים
  • מיץ מ6 לימונים
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 50 גרם חמאה
  • 10 עלי נענע קצוצים
אופן ההכנה:
  1. בסיר לחמם את הביצים והסוכר, תוך ערבוב מתמיד במטרפה, על להבהב בינונית
  2. להוסיף  את הגרדת לימון ומיץ הלימון ולערבב עד הסמכה, קצת כמו מלבי כזה
  3. להוריד מהאש ולהוסיף את החמאה עד להמסה, נוצרת מאסה חלקה
  4. לצנן מעט ולהוסיף את עלי הנענע ( אפשר גם להכין קארד לימון חלק, או עם בזיליקום (לפי רצונכם)
  5. לשם בכלי סגור היטב, נשמר במקרר זמן רב

 

 

 

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן