ספגטי פטריות וערמונים

ספגטי מסעדה אבל בבית עפ פטריות, ערמונים ופרמזן

 ספגטי פיטריות וערמונים, החברים כבר צלצלו שהם בדרך והם רעבים, מתכון כזה הוא קלי קלות וניראה שווה במיוחד
חומרים:
  • 1 חבילת ספגטי, לבשל לפי הוראות היצרן
  • חביה פטריות עדיף 2 סוגים שונים
  • 2 חבילות ערמונים משומרים
  • 50 גרם חמאה
  • 1 שמנת מתוקה 15%
  •  מלח פלפל
  • קורט אגוז מוסקט מגורר
  • גבינת פרמזן לקישוט
אופן ההכנה:
  1. במחבת רחבה להמיס חמאה
  2. להוסיף פרוסותפטריות, רצוי מכמה סוגים שונים כ 5 דקות
  3. להוסיף ערמונים חצויים ודמנת מתוקה
  4.  לתבל במלח, לפל חןר גרוס וקצת אגוז מוסקט ולהביא לכמעט רתיחה
  5. לבשל את הספגטי לפי הוראות היצרן
  6. הוסיף לרוטב 3.4 כוס ממי בישול הפסטה ולהביא לרתיחה
  7.  להסיף את הספגטי לערבב ולהגיש עם קישוטי פרמזן

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן