ספגטי פיטריות וערמונים, החברים כבר צלצלו שהם בדרך והם רעבים, מתכון כזה הוא קלי קלות וניראה שווה במיוחד
חומרים:
- 1 חבילת ספגטי, לבשל לפי הוראות היצרן
- חביה פטריות עדיף 2 סוגים שונים
- 2 חבילות ערמונים משומרים
- 50 גרם חמאה
- 1 שמנת מתוקה 15%
- מלח פלפל
- קורט אגוז מוסקט מגורר
- גבינת פרמזן לקישוט
אופן ההכנה:
- במחבת רחבה להמיס חמאה
- להוסיף פרוסותפטריות, רצוי מכמה סוגים שונים כ 5 דקות
- להוסיף ערמונים חצויים ודמנת מתוקה
- לתבל במלח, לפל חןר גרוס וקצת אגוז מוסקט ולהביא לכמעט רתיחה
- לבשל את הספגטי לפי הוראות היצרן
- הוסיף לרוטב 3.4 כוס ממי בישול הפסטה ולהביא לרתיחה
- להסיף את הספגטי לערבב ולהגיש עם קישוטי פרמזן