חטיף עוגיות שוקולד ציפ. אחד הטעימים שהכנתי בזמן האחרון
הבת שלי הביאה ספר של הקונדיטור ג'סי סזוויקי, דפדפתי בספר וראיתי את המתכון הזה. שלא יכולתי לעמוד בפניו ומייד הכנתי. זה לא קלישאה פשוט כזה טעים שממליצה לכם לא לחכות ולהבכין מהרררר
חומרים:
- 250 גרם קמח
- כפית אבקת חלב
- 0.5 כפית מלח
- 0.5 כפית סודה לשתייה
- 230 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
- 1+0.5 כוס סוכר דמררה
- 2 ביצים גדולות
- 1+.05 כוס שוקולד צ'יפ חלב או מריר
אופן ההכנה:
- במיקסר לערבב קוביות חמאה וסוכר להקרמה, כ 2-3 דקות
- להוסיף ביצה אחת אחרי השנייה רק לאחר שהראשונה הוטמעה בבצק
- בקערה נפרדת להכין את כל החומרים היבשים ולערבב טוב
- להכניס לקערת המיקסר ולערבב על מהירות איטית עד לחיבור כל החומרים
- לשטח בתבנית 30/40 ס"מ ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות, כחצי שעה עד הזהבה, אל תאפו יותר מידי
- לצנן מעט וחתוך לקוביות