פאי שוקולד בראוניז
בא לי להרשים את האורחים וקצת לא לעבוד קשה.
המתכון המצורף על בסיס עוגיות מרוסקות יעשו טוב טוב את העבודה.
חומרים:
- חבילת פתי בר שוקולד
- 60 גרם חמאה
- 1 כף קקאו איכותי
- 2 ביצים
- 1 שמנת מתוקה 32%
- 50 גרם חמאה
- 200 גרם שוקולד
- 1 כף קורנפלור
- 1 כוס אספרסו
- 1/2 כוס סוכר
- כוס אגוזי פקאן
- קורט מלח
אופן ההכנה:
-
לפורר במעבד מזון את הפתי בר , הקקאו והחמאה – לסדר על תבנית פאי – ולהקפאה
-
לחמם את השמנת ולשפוף על השוקולד והחמאה
-
בקערה בנפרד לטרוף את הביצים, סוכר, אספרסו וקורט מלח
-
לחבר בין בלילת הביצים והשוקולד, לאט לאט כדי לא לבשל את הביצים
-
להוסיף את הקורנפלור ולערבב יחד
-
לפזר מחצית מהאגוזים על הקלתית
-
לצקת על התחתית את בלילת השוקולד
-
לפזר את שארית האגוזים ולאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלו.
-
לא יותר מ 20 דקות, להוציא רוטט מהתנור, לא לפחד ולא לאפות יותר מידי