פאי שוקולד בראוניז

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

פאי שוקולד בראוניז

בא לי להרשים את האורחים וקצת לא  לעבוד קשה.
המתכון המצורף על בסיס עוגיות מרוסקות יעשו טוב טוב את העבודה.

 

חומרים:
  • חבילת פתי בר שוקולד
  • 60 גרם חמאה
  • 1 כף קקאו איכותי
  • 2 ביצים
  • 1 שמנת מתוקה 32%
  • 50 גרם חמאה
  • 200 גרם שוקולד
  • 1 כף קורנפלור
  • 1 כוס אספרסו
  • 1/2 כוס סוכר
  • כוס אגוזי פקאן
  • קורט מלח
אופן ההכנה:
  1. לפורר במעבד מזון את הפתי בר , הקקאו והחמאה – לסדר על תבנית פאי – ולהקפאה
  2. לחמם את השמנת ולשפוף על השוקולד והחמאה
  3. בקערה בנפרד לטרוף את הביצים, סוכר, אספרסו וקורט מלח
  4. לחבר בין בלילת הביצים והשוקולד, לאט לאט כדי לא לבשל את הביצים
  5. להוסיף את הקורנפלור ולערבב יחד
  6. לפזר מחצית מהאגוזים  על הקלתית
  7. לצקת על התחתית את בלילת השוקולד
  8. לפזר את שארית האגוזים ולאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלו.
  9. לא יותר מ 20 דקות, להוציא רוטט מהתנור, לא לפחד ולא לאפות יותר מידי

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן