גרנולה משובחת מחומרים טבעיים

גרנולה מחומרים טבעיים בלבד
גרנולה
גרנולה  בייתית הכי משובחת שאכלתם והכל מחומרים טבעיים
מתכון מקורי של הדיאטנית לינה חייקין, שווה ומומלץ להכין וחשוב לדעת שנשמר בצנצנת מלא זמן
 חומרים:
  • 3 כוסות קוואקר עבה
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 1/3 כוס חמאת בוטנים טבעית או טחינה גולמית
  • 4-5 כפות דבש, סילאן או סירופ אגבה
  • כוס מעורבת של כל הפיצוחים שאתם אוהבים: גרעיני חמניה, גרעינים שחורים, אגוזי מלך, אגוזי פקאן
  • אפשר לגוון עם בננות מיובשות, צימוקים ושוקולד ציפ מעל 60% מוצרי קקאו
אופן ההכנה:
  1.  לערבב את כל החומרים יחד בקערה
  2.  לשטח על נייר אפיה בתבנית
  3.  לאפות בתנור שחומם מראש ל 17- מעלות כ20 דקות,
  4.  צריך להפוך את הגרנולה מידי פעם בזמן האפיה
  5.  לצנן ולשמור בצנצנת סגורה,
  6.  נשמר מלא זמן אם לא יטרפו את זה קודם

 

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן