בארוחה זה כיף שיש מגוון סלטים, הסלט הזה הוא גם משביע כארוחה וגם תוספת לכל ארוחה
חומרים:
-
1 כוס קינואה מבושלת – אפשר לבנה או מעורבת
-
1/2 כוx אגוזי מלך
-
4 עגבניות שרי מיובשות
-
זיתי קלמנטה
-
כוסברה או פטרוזיליה
לרוטב:
-
3 כפות שמן זית
-
3 כפות מיץ לימון
-
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה:
-
לבשל את הקינואה ולקרר
-
לערבב את כל החומרים הנוספים קצוצים קטן ודק
-
לערבב את הרוטב בצד ולשפוך על הסלט כמה דקות לפני הארוחה