מגולגלות פריכות במילוי רחת לוקום

גלילי בצק פריך ממולא ברחת לוקום

 מגולגלות רחת לוקום, אחת העוגיות האהובות אצלי בבית, אם לא ה… קל אל תבהלו
חומרים:
  • 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 300 גרם קמח
  • 100 גרם סוכר
  • 1 ביצה
  • קורט מלח
  • 1-2 כפות מים
  • גרדה מחצי לימון
  • 150 גרם קוביות רחת לוקום
אופן ההכנה:
  1. במעבד מזון לשם את קוביות החמאה, הקמח והסוכר – בכמה פולסים להפוך לפרורים
  2. להוסיף את הביצה והמים ( לאט לפי הצורך) – להפעיל את המעבד עד לאיחוד מאסת הבצק
  3. לחלק ל2 כדורים, לעטוף הניילון נצמד ולמקרר לחצי שעה
  4. לרדד ולסמן בעזרת צלחת מנה ראשונה, עיגול – לחתוך ל12משולשים
  5. בחלק הרחב של כל משולש לשים נקניק קטן של רחת לוקום ולגלגל
  6. לאפות בתנור שמוחמם מראש כ 15 דקות
  7. לצנן ולפזר אבקת סוכר
  8. נשמר כשבוע בכלי סגור

 

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן