עוגיות שקדים לבנים

עוגיות שקדים לבנים, לקפה שאלתם? אז ממש כן
 עוגיות שקדים לבנים, פשוטות לקפה אבל כאילו פריכות שאי אפשר להפסיק לאכול אותן
חומרים:
  • 150 גרם  חמאה רכה בטמפ' החדר
  • 1.25 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 2 חלמוני ביצה
  • 150 גרם שקדים טחונים
  •  150 גרם קמח תופח
  •  50 גרם שקדים לבנים שלמים
אופן הכנה:
  1. בקערת מקסר, עם וו גיטרה,  לערבב את החמאה עם הסוכר וסוכר הוניל
  2.  להוסיף את החלמונים ולערבב על התמאה
  3.  להוסיף את הקמחים, רק בסוף את השקדים השלמים עד לאיחוד המאסה, לא הרבה לישה
  4. ליצור  3 נקניקים מהמאסה ולעטוף בניילון נצמד
  5.  למקפיא לחצי שעה, לחצות כל גליל לחצי וממנו לחתוך עוגיות  בעובי 1 ס"מ.
  6.  לסדר על נייר אפיה בתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות כ15 דקות
  7.  לשמור בכלי אטום.

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן