עוגיות שקדים לבנים, פשוטות לקפה אבל כאילו פריכות שאי אפשר להפסיק לאכול אותן
חומרים:
- 150 גרם חמאה רכה בטמפ' החדר
- 1.25 כוס סוכר
- 1 סוכר וניל
- 2 חלמוני ביצה
- 150 גרם שקדים טחונים
- 150 גרם קמח תופח
- 50 גרם שקדים לבנים שלמים
אופן הכנה:
- בקערת מקסר, עם וו גיטרה, לערבב את החמאה עם הסוכר וסוכר הוניל
- להוסיף את החלמונים ולערבב על התמאה
- להוסיף את הקמחים, רק בסוף את השקדים השלמים עד לאיחוד המאסה, לא הרבה לישה
- ליצור 3 נקניקים מהמאסה ולעטוף בניילון נצמד
- למקפיא לחצי שעה, לחצות כל גליל לחצי וממנו לחתוך עוגיות בעובי 1 ס"מ.
- לסדר על נייר אפיה בתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות כ15 דקות
- לשמור בכלי אטום.