קנטוציני זו עוגיה דומה לבישקוטי אבל עם חמאה רכה גם היא להיט בכל רגע שהיא בקופסאת העוגיות בבית.
אל תפחדו מהאפיה הכפולה, זה ממש קל… מחכה לשמוע על התוצאות
חומרים:
- 100 גרם אגוזי לוז
- כף נס קפה
- 3 ביצים
- 100 גרם חמאה
- כף ליקר שקדים
- קורט מלח
- כפית סודה לשתייה
- 280 גרם קמח
אופן ההכנה:
- במקסר לערבב יחד את החמאה והסוכר עד לחיבור
- להוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה לאט עד שכל אחת מתחברת למאסה.
- להוסיף את שאר החומרים ולערבב במיקסר
- ליצור על תבנית עם נייר אפיה 3 נקניקים, כן, כן עם הידיים ולאפות בחום 170 מעלות כ30 דקות עד הזהבה
- לתת לנקניקים לנוח וכשהם קרים לפרוס בעובי כ 0.5 ס"מ
- להניח על רשת או חזרה בתבנית וליבש שוב בתנור כ10 דקות.
- אם שמנו בתבנית ולא על רשת אז צריך להפוך את העוגייה ליבוש גם מהצד השני 10 דקות נוספות
- נשמר מלא זמן בכלי אטום
איך משדרגים לעסיסי:
-
מוסיפים שוקולד לבן במקום הקפה
-
פירות מסוכרים – צימוקים, בננות מיובשות, משלבים קמח כוסמין וקמח שקדים במקום חלק מהקמח הלבן
-
משנים את סוגי האגוזים