קנטוציני קפה ואגוזי לוז

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

קנטוציני זו עוגיה דומה לבישקוטי אבל עם חמאה רכה גם היא להיט בכל רגע שהיא בקופסאת העוגיות בבית.
אל תפחדו מהאפיה הכפולה, זה ממש קל… מחכה לשמוע על התוצאות

 

חומרים:
  • 100 גרם אגוזי לוז
  • כף נס קפה
  • 3 ביצים
  • 100 גרם חמאה
  • כף ליקר שקדים
  • קורט מלח
  • כפית סודה לשתייה
  • 280 גרם קמח
אופן ההכנה:
  1. במקסר לערבב יחד את החמאה והסוכר עד לחיבור
  2. להוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה  לאט עד שכל אחת מתחברת למאסה.
  3. להוסיף את שאר החומרים ולערבב במיקסר
  4. ליצור על תבנית עם נייר אפיה 3 נקניקים, כן, כן עם הידיים ולאפות בחום 170 מעלות כ30 דקות עד הזהבה
  5. לתת לנקניקים לנוח וכשהם קרים לפרוס בעובי כ 0.5 ס"מ
  6. להניח על רשת או חזרה בתבנית וליבש שוב בתנור כ10 דקות.
  7. אם שמנו בתבנית ולא על רשת אז צריך להפוך את העוגייה ליבוש גם מהצד השני 10 דקות נוספות
  8. נשמר מלא זמן בכלי אטום
איך משדרגים לעסיסי:
  • מוסיפים שוקולד לבן במקום הקפה
  • פירות מסוכרים – צימוקים, בננות מיובשות, משלבים קמח כוסמין וקמח שקדים במקום חלק מהקמח הלבן
  • משנים את סוגי האגוזים

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן