סלט תפוחי אדמה נוסטלגי, כזה שסבתא ואמא שלי היו מכינות.
נכון יש שיגידו שזה כזה של אולמות אירועים, אבל בסוף זה טעים, זה נוסטלגי וכדאי שלא נשכח גם מתכונים כאילו
חומרים:
- 3 תפוחי אדמה
- 3 גזרים
- 3 ביצים קשות
- 1 כוס אפונה ירוקה מבושלת
- 3 מלפפון חמוץ במלח
- 1 כף גדושה מיונז איכותי
- 1 כפית שטוחה מלח, שימו קצת ותטעמו לפני שתמליחו יתר על המידה
- קצת פלפל שחור
אופן ההכנה:
- לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה עד לריכוך מלא ולצנן היטב
- לבשל גזרים מקולפים
- לבשל אפונה קפואה ממש כמה דקות
- לחתוך הכל לקוביות קטנות, לערבב עם המיונז והתיבול, לתקן תיבול לפי הטעם ולצנן במקררר לפני ההגשה