מקלות גריסיני זעתר ופרמזן

מקלות פריכים של גבינה וזעתר פצצת טעם

מקל גריסיני עם טעם גבינה וזעתר, הולך עם כל דבר, מקסים לארוח עם מטבלי גבינה וסתם נישנו בוקר
חומרים:
  • 3.5 כוסות קמח
  • 1 כוס פרמזן מגורר
  • 1 כפית גדושה מלח
  • ½ כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית גדושה זעתר יבש
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס סודה
אופן ההכנה:
  1. לערבב את כל החומרים היבשים יחד
  2. לערבב יחד עם כל הנוזלים עד לאיחוד המאסה
  3. ליצור נקניקים דקים וארוכים
  4. לאפות על נייר אפיה בתנור שחומם מראש 190 מעלות, כ 20 דקות עד הזהבה
  5. לשמור בכלי אטום עד שבוע

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן