מקל גריסיני עם טעם גבינה וזעתר, הולך עם כל דבר, מקסים לארוח עם מטבלי גבינה וסתם נישנו בוקר
חומרים:
- 3.5 כוסות קמח
- 1 כוס פרמזן מגורר
- 1 כפית גדושה מלח
- ½ כפית פפריקה מתוקה
- 1 כפית גדושה זעתר יבש
- ¾ כוס שמן
- 1 כוס סודה
אופן ההכנה:
- לערבב את כל החומרים היבשים יחד
- לערבב יחד עם כל הנוזלים עד לאיחוד המאסה
- ליצור נקניקים דקים וארוכים
- לאפות על נייר אפיה בתנור שחומם מראש 190 מעלות, כ 20 דקות עד הזהבה
- לשמור בכלי אטום עד שבוע