קישואים ממולאים בעצמם ועוד גודיz

ירקות ממולאים במילוי צמחוני טבעוני

קישואים ממולאים בעצמם ועוד גודיz

מנה גם צמחונית, גם טבעונית וגם מאודדדד טעימה

חומרים:

  • 8 קישואים קטנים מרוקנים מתוכן( לא לזרוק את התוכן)
  • 1 בצל גדול חתוך לטבעות + ½ בצל חתוך לקוביות קטנות
  • 1 גזר מגורדד
  • מילוי הקישואים
  • 1 כוס קינואה
  • ½ צנצנת פאסטת עגבניות ועוד כמות זהה של מים
  • מלח\ לפל שחור
  • 1 כית פפריקה  מתוקה
  • 1 כפית אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:

  1. לאחר שרוקנו את הקישואים מהחלק האחורי שלהם והנחנו בצד
  2. נכין את המילוי:  לטגן בצל להזהבה ולהוסיף את הגזר ותכולת הקישואים לערבב יחד כ 3 דקות
  3. להוסיף את הקינואה, קצת מלח, פלפל שחור וכוס מים – לבשל עד שהכל מתייבש ולקרר
  4. למלא את הקישואים במלית
  5. בסיר שטוח לטגן את טבעות הבצל להזהבה ולסדר את הקישואים בעיגול
  6. לשפוך את ציץ העגבניות( פאסטה איטלקית) וכמו זהה של מים
  7. לתבל במלח, פלפל, פפריקה אדומה, אבקת מרק עוף
  8. אפשר לשם ברוטב להעשרה: פטרוזליה שלמה או\ ו כוסברה ( כל זה יצא באמצע הבישול), פלפל חריף שלם, חצי ראש שום  מה שאתם אוהבים
  9. להרתיח ולהוריד את האש – לבשל כ45 דקות על אש קטנה עד לצימצום הרוטב

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן