קישואים ממולאים בעצמם ועוד גודיz
מנה גם צמחונית, גם טבעונית וגם מאודדדד טעימה
חומרים:
- 8 קישואים קטנים מרוקנים מתוכן( לא לזרוק את התוכן)
- 1 בצל גדול חתוך לטבעות + ½ בצל חתוך לקוביות קטנות
- 1 גזר מגורדד
- מילוי הקישואים
- 1 כוס קינואה
- ½ צנצנת פאסטת עגבניות ועוד כמות זהה של מים
- מלח\ לפל שחור
- 1 כית פפריקה מתוקה
- 1 כפית אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
- לאחר שרוקנו את הקישואים מהחלק האחורי שלהם והנחנו בצד
- נכין את המילוי: לטגן בצל להזהבה ולהוסיף את הגזר ותכולת הקישואים לערבב יחד כ 3 דקות
- להוסיף את הקינואה, קצת מלח, פלפל שחור וכוס מים – לבשל עד שהכל מתייבש ולקרר
- למלא את הקישואים במלית
- בסיר שטוח לטגן את טבעות הבצל להזהבה ולסדר את הקישואים בעיגול
- לשפוך את ציץ העגבניות( פאסטה איטלקית) וכמו זהה של מים
- לתבל במלח, פלפל, פפריקה אדומה, אבקת מרק עוף
- אפשר לשם ברוטב להעשרה: פטרוזליה שלמה או\ ו כוסברה ( כל זה יצא באמצע הבישול), פלפל חריף שלם, חצי ראש שום מה שאתם אוהבים
- להרתיח ולהוריד את האש – לבשל כ45 דקות על אש קטנה עד לצימצום הרוטב