עוף בעגבניות ושעועית לבנה

עוף בעגבניות אפוי בתנור באופן חלקי - מביא לעמים מיוחדים ומרוכזים

עוף בעגבניות ושעועית לבנה,מתכון חצי איטלקי חצי מרוקאי אבל מאוד טעים.
לא תאמינו כמה קל להכין אוכל טעים, טוב ובריא בבית לבד
חומרים:
  • 6 חתיכות עוף
  • 1 קופסא קוביות עגבניות איטלקיות
  • 1 בצל
  • 3 שיני שום
  • 1 קופסא שימורי שעועית לבנה ברוטב + עוד אחת עם מים
  • מלח, פלפל
  • פפריקה מתוקה בשמן
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • ½ כפית סוכר
  • חופן פטרוזילה
אופן ההכנה:
  1. לטגן טבעות בצל
  2. להוסיף את העוף ולטגן קלות מכל צד
  3. להוסיף את העגבניות והתבלינים להביא לרתיחה
  4. להוסיף את השעועית ובמים ולהביא לרתיחה – לפזר פטרוזליה
  5. לבשל על אש נמוכה כשעה וחצי ( או להכניס מכוסה טוב לתנור לשעה ולפתוח את המכסה ל 15 דקות נוספות, זה מצמצם את כל הטעמים – פשוט נפלא)
להגיש על קוסקוס או אורז לבן

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן