עוף בעגבניות ושעועית לבנה,מתכון חצי איטלקי חצי מרוקאי אבל מאוד טעים.
לא תאמינו כמה קל להכין אוכל טעים, טוב ובריא בבית לבד
חומרים:
- 6 חתיכות עוף
- 1 קופסא קוביות עגבניות איטלקיות
- 1 בצל
- 3 שיני שום
- 1 קופסא שימורי שעועית לבנה ברוטב + עוד אחת עם מים
- מלח, פלפל
- פפריקה מתוקה בשמן
- 1 כף חומץ בלסמי
- ½ כפית סוכר
- חופן פטרוזילה
אופן ההכנה:
- לטגן טבעות בצל
- להוסיף את העוף ולטגן קלות מכל צד
- להוסיף את העגבניות והתבלינים להביא לרתיחה
- להוסיף את השעועית ובמים ולהביא לרתיחה – לפזר פטרוזליה
- לבשל על אש נמוכה כשעה וחצי ( או להכניס מכוסה טוב לתנור לשעה ולפתוח את המכסה ל 15 דקות נוספות, זה מצמצם את כל הטעמים – פשוט נפלא)