עוגת אגוזים ומייפל

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

עוגת אגוזים  ומייפל

nfd
מתכון שחייב לעשות קאמבייק, היא קלי קלות וטעים  באופן מיוחד,
השילוב של הקינמון, סוכר ואגוזים עם המייפל לסיום עושה פלאים בפה.
מי שהזכירה לי את המתכון היא חברתי שרית, איזה כיף שחברים מזכירים לך מתכונים מוצלחים
חומרים:
  • 2.5 כוסות קמח תופח ( אפשר גם קמח רגיל עם חצי שקית אבקת אפיה)
  • 3 ביצים
  • 1 + ¼ כוס סוכר( אם רוצים אפשר להמיר ¼ כוס סוכר בדבש)
  • 2 שקיות סוכר וניל או תמצית וניל
  • ¾ כוס שמן
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 כף גבינה לבנה
  • 1 תפוח ירוק סמיט מקולף וחתוך לקוביות קטנות
  • לקישוט:
  • 2 כפות סוכר דמררה
  • 2 כפיות קינמון
  • 1 כוס אגוזים קצוצים( פקאן או מלך)
  • סירופ מייפל
אופן ההכנה:
  1. לערבב את הביצים עם הסוכר והשמן עד לחיבור
  2. נוסיף את שאר החומרים( למעט התפוח) ונערבב יחד
  3. לצקת לתבנית כמחצית  מהבלילה לפזר מעל סוכר מעורב עם קינמון ואת התפוחים ( מתאים גם ל2 תבניות אינגליש קייק)
  4. לצקת את שארית הבלילה ומעל את שארית הסוכר, קינמון ואת כל האגוזים
  5. לאפות בתנור שחומם מראש על 170 מעלות כ 35 דקות ( עד לנעיצת קיסם שיוצא יבש)
  6. לשפוך מעל כ3 כפות מייפל ממש עם יציאת העוגה מהתנור
איך נשדרג לעסיסי:
  • נחליף חצי כוס סוכר בדבש והעוגה תתאים גם לראש השנה

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן