עוגת בננות ואגוזי מלך
עוגה בחושה שתמיד מצליחה, הבננות מעניקות לה רכות וטעם נפלא,
בשילוב עם האגוזים זה סוף הדרך – אני ממליצה על המוצרים של חברת מיה, הם מאוד טריים ומתאימים לבישול ואפיה
חומרים:
- 2 בננות רכות במיוחד מעוכות
- 3 ביצים
- 1.5 כוס סוכר
- ½ כוס אגוזי מלך קצוצים
- 1 גביע יוגורט או כוס חלב קוקוס ( לגרסה פרווה)
- ¾ כוס שמן
- 2.5 כוסות קמח תופח
- תמצית וניל
- קורט מלח
אופן ההכנה:
- להקציף את הביצים עם מחצית מהסוכר עד לקבלת קצף צהבהב ותפוח
- להוסיף בזילוף איטי את השמן עד לחיבור מלא
- להוסיף את הבננות המעוכות, קמח, ויוגורט בפעמיים ולערבב במקסר במהירות בינונית
- להוסיף את האגוזים ולערבב ידנית עם המאסה
- מתאים ל2 תבניות אנגליש קייק
- לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ 40 דקות , לבדוק עם קייסם שיוצא יבש כשנועצים בעוגה.
- לצנן ולהגיש עם אבקת סוכר מעל