עוגת בננות ואגוזי מלך

עוגה ממגוונ העוגות הבחושות אבל עם בננה

עוגת בננות ואגוזי מלך

עוגה בחושה שתמיד מצליחה, הבננות מעניקות לה רכות וטעם נפלא,
בשילוב עם האגוזים זה סוף הדרך – אני ממליצה על המוצרים של חברת מיה, הם מאוד טריים ומתאימים לבישול ואפיה
חומרים:
  • 2 בננות רכות במיוחד מעוכות
  • 3 ביצים
  • 1.5 כוס סוכר
  • ½ כוס אגוזי מלך קצוצים
  • 1 גביע יוגורט או כוס חלב קוקוס ( לגרסה פרווה)
  • ¾ כוס שמן
  • 2.5 כוסות קמח תופח
  • תמצית וניל
  • קורט מלח
אופן ההכנה:
  1. להקציף את הביצים עם מחצית מהסוכר עד לקבלת קצף צהבהב ותפוח
  2. להוסיף בזילוף איטי את השמן עד לחיבור מלא
  3. להוסיף את הבננות המעוכות, קמח, ויוגורט בפעמיים ולערבב במקסר במהירות בינונית
  4. להוסיף את האגוזים ולערבב ידנית עם המאסה
  5. מתאים ל2 תבניות אנגליש קייק
  6. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ 40 דקות , לבדוק עם קייסם שיוצא יבש כשנועצים בעוגה.
  7. לצנן ולהגיש עם אבקת סוכר מעל

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן