ניוקי ריקוטה ופרמזן מוקפצים בחמאת מרווה

ניוקי מריקוטה ופרמזן, הכי מפתיע שיש
אם בא לכם משהו נימוח מהיר הכנה וממש ממש מפתיע בטעמו, תכינו את הניוקי הללו.
כל מי שיאכל אותם יחשוב שאתם שפים מדופלמים.
הם קלים להכנה וטעימים למות
חומרים:
  • חבילת גבינת ריקוטה, אני תמיד מעדיפה פרסקה
  • 2 ביצים
  • 1 כוס קמח תופח
  • 50 גרם פרמזן  מגורר דק
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • להקפצה:
  • 100 גרם חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • כמה עלי מרווה
נכין?
  1. לערבב את כל החומרים בקערה, יוצא בצק דביק מעט
  2. על השיש לפזר קמח נוסף ולערבב על לקבלת בצק שניתן לגלגל לגליל
  3. ליצור 2 גלילים בעובי 2 ס"מ ולחתוך לניוקי קטנים אישיים
  4. לבשל אותם במים רותחים עם כפית מלח עד שהם צפים
  5. במחבת להמיס חמאה עם שמן זית ועלי מרווה ולהקפיץ בהם את הניוקי המבושלים על לקבלת קרסט מסביב.
  6. להגיד עם פרמזן מגורר מעל, או רוטב פסטו או עגבניות
איך לשדרג מבסיסי לעסיסי:
  • להוסיף לבצק 2 שיני שום כתושות , יהיה  ניוקי גבינה ושום
  • לערבב רוטב פסטו בבצק, נהפוך  לניוקי פסטו
ניוקי בחמאת מרווה ובייבי תרד

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן