פשוט לחם

פשוט לחם, כשמו כן הוא לחם באפיה בייתית
פשוט לחם
פשוט לחם, כן, כן
זה הכי פשוט להכין לחם בבית שיצא לכם כמו מאפיה ויפיץ ריח למות
חומרים:
  • 250 גרם קמח לבן
  •  250 גרם קמח לחם
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 כפית מלח
  •  ½ כפית סוכר
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כוסות מים ( כוס חד פעמית)
אופן ההכנה
  1.  בקערת מקסר לערבב את הקמחים עם השמרים
  2.  להוסיף את המלח והסוכר
  3. במהירות איטית של המקסר להוסיף את השמן והמים וללוש יחד כ10 דקות במהירות בינונית
  4.  לשם בקערה מקומחת להתפחה עד שמכפיל את נפחו
  5.  ללוש טוב על השיש ולשם בסיר מקומח להתפחה נוספת
  6. לפני האפיה לפזר מים על פני הלחם ( זה יוצר קראסט על פני הלחם), כדאי גם לשם קערת מים בתנור ליצירת אדים נוספים
  7. לאפות בתנור חם מאוד 250 מעלות כ 10 דקות
  8.  להוריד את מידת החום ל200 ל40 דקות נוספות
איך משדרגים מבסיסי לעסיסי?
 ניתן להוסיף בשלב הלישה השניה אגוזים, זייתים, עגבניות מיובשות.. מה שבא לכם

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן