חומוס פול – תוצרת בית טעים אש

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN
האמת שאני לא מאוהבי החומוס  אבל כשהוא בהכנה בייתית זה טעים גם לי
 ההשריה של החומוס והפול לוקחת יום, אבל הבישול זריז והתוצאה שווה את המאמץ. אני מכינה מראש ומקפיאה בקופסאות קטנות וכך בחימום מהיר במיקרו יש כבר את חומר הגלם הראשוני לעבודה.
חומרים:
  • 1/2 קילו  גרגירי חומוס קטנים
  • 1/2 קילו פול
  • 1 שקית סודה לשתייה
  • 1 קופסא טחינה גולמית
  •  כפית מלח
  • מיץ לימון
אופן ההכנה:
  1. להשרות את החומות והפול, כל אחד בקערה נפרדת מכוסים במים.
  2. את המים נחליף פעם 1 ותהליך ההשריה כולו לוקח 24 שעות.
  3. נשטוף ונעביר לסירים את החומוס והפול, נכסה במים ונשים כפית סודה לשתייה  ומלח בכל סיר
  4. נבשל על אש בינונית כחצי שעה עד לריכוך, שימו לה כי נוצר קצף מהסודה לשתייה, יש להסיר אותו בעזרת כף – לא לשפוך את המים, אם צריך עוד טיפה אז נמשיך לבשל עד שיהיה ניתן למעוך בכף על דפנות הסיר.
  5. את החומוס  או הפול עם המים שנשארו נחלק לכלים להקפאה, מנה 1 נכין.
  6. על כל כוס חומוס , 1/2 כוס טחינה גולמית, 1/2 כפית מלח ו1 כף מיץ לימון – נטחן הכל יחד למרקם חלק.
  7. נגיש עם פול ושמן זית וכמובן פיתות!

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן