טארט אגוזים

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN
בבלוג יש מגוון רב של אופציות לבצק פריך, את זו אני הכי אוהבת לטארטים, הבצק יציב ונותן פריכות נהדרת עם המילוי.
כמובן בתבניות הפאי מתפרקות ואז קל יותר להוציא את העוגה מהתבנית, אני ממליצה להשתמש בהן, אך אם אין אז בחנויות החד פעמיות יש תבניות אינגליש קייק או פאי עם "קיר" נמוך, לכו על אילו.
  • חומרים:
  • בצק פריך:
  • 180 גרם חמאה קרה מהמקרר
  • 250 גרם קמח לבן
  • 50 גרם אבקת שקדים
  • 100 גרם סוכר
  • 1  ביצה
  • 1 כף שמנת חמוצה
*** מיועד ל 2 תבניות פאי קוטר 24 או 4 של 18 או 3 של אינגליש קייק
  • למילוי האגוזים:
  • 300 גרם אגוזים מעורבים, כל סוג שבא לכם, לא קלויים – את אילו צריך לאפות 10 דקות בתנר או בטוסטר אובןץ שילוב כמה סוגי אגוזים גם יפה בהגשה  וגם נותן מרקמים שונים.
  • הקרמל – לא לפחד ממנו, זה קרמל חצי בלוף קל להכנה:
  • 50 גרם חמאה
  •  120 גרם מייפל סירופ, אם אין אפשר להחליף בדבש
  •  120 גרם סוכר חום
  • שמנת מתוקה להקצפה

אופן ההכנה:

  1. להכין את הבצק הפריך – כל החומרים במעבד מזון לכמה דקות בפולסים עד שמתאחד, לחלק ל 2 ולשם בניילון נצמד ולמקרר לחצי שעה
  2. לרדד לעובי 2\1 ס"מ את הבצק ולסדר בתבניות עם ה" קיר" הנמוך
  3. לצנן שוב במקרר
  4. לאפות אפיה עיוורת ( זה חצי אפיה בעצם)– זה אומר לשם נייר אפיה ועליו שעועית שתהיה משקולת, אבל למי שאין אפשר רק לחורר את התחתית של הבצק במזלג ולאפות כ15 דקות בחום 170 מעלות – להוציא ולצנן
  5. לסדר את האגוזים על הבצק
  6. במחבת רחבה לשם את כל חומרי הקרמל ולהרתיח עד לקבלת רוטב קרמל אחיד במרקמו
  7. לצקת על האגוזים ולאפות בתנור שחומם מראש עוד 20 דקות ולצנן
  8. להגיש עם גלידה וניל או סתם ככה – הכל הולך

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן