עוגת 3 שכבות שוקולד וקוקוס, כשרה לפסח

עגת שכפות לפסח מתכון נוסטלגי

עוגת 3 שכבות שוקולד וקוקוס, כשרה לפסח

עוגה סופר נוסטלגית עבורי שבמקור אינה של פסח, עשיתי במתכון כמה שינויים להתאימה לחג ויצא פצצה
 חומרים לבצק:
  • 6 חלמונים
  • 1 כוס קמח מצה
  • 1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
  • ½ כוס קמח שקדים
  •  1 כפית אבקת אפיה
  •  1 כפית סודה לשתיה
  •  1 כוס סוכר
  •  1 כוס שמן
  •  ¼ כוס מיץ תפוזים או קוניאק
  •  תמצית וניל
חומרים לשכבת השוקולד:
  • 200 גרם שוקולד חלב מגורר
חומרים לשכבת הקוקוס:
  •   200 גרם קוקוס
  • 6 חלבונים
  •  1 כוס סוכר
 אופן ההכנה:
  1. במקסר לערבב את הביצים והסוכר עד לקבלת מאסה תפוחה ובהירה
  2.  להוסיף שמן בזירזוף איטי
  3.  להוסיף את שאר החומרים ב פעמיים בשילוב עם החומרים הנוזליים
  4.  לשטח בתבנית גודל 24
  5. לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דקות ולצנן מעט
  6. לפזר מעל את השוקולד המגורר
  7.  בקערת המקסר הנקיה להקציף את החללבונים ולהוסיף את הסוכר לאט לאט
  8.  כאשר יש קצץ יציב להוסיף את הקוקוס בערבוב ידני
  9. לשטח מעל השוקולד
  10. לאפות שוב כ20 דקות

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן