פרחי כרובית מצופים

פרחי כרובית בדרך קלה להכנה מרשימה

 פרחי כרובית מצופים

נכון שבכל בית מכינים את זה?
נכון שזה קל אבל בכל זאת בחרתי לתת לכם מתכון שלי, טעים טעים שבכל פעם שאני מכינה את זה לא נשאר פרור
חומרים:
  • 1 כרובית מפורקת לפרחים
  • כוס קמח
  • 1 כוס פרורי לחם
  • 1 כף אבקת שום
  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת
  • 1 כף חרדל דיג'ון
  • 3 ביצים
  • 1/2 כפית מלח

שמן לטיגון במחבת, לא צריך שמן עמוק

אופן ההכנה:
  1. לבשל את פרחי הכרובית כ 10 דקות, שיתרככו אך לא לגמרי, לסנן ולצנן
  2. להכנת מתבלי הציפוי לכרובית:
  3. צלחת 1 עם הביצים החרדל,  וקצת מלח
  4. צלחת שניה את הקמח
  5. בצלחת השלישית  כל יתר החומרים
  6. לתבול את פרחי הכרובית  בקמח, בבלילת הביצה ומשם  בפרורי הלחם ולטיגון מכל צדדי הפרח עד השחמה
להגה עם טחינה בצד או רוטב צילי מתוק

איך נשדרג מבסיסי לעסיסי:

  • את הכרובית נפרק לפרחים ממש קטנים ובאותה הדרך נכין פופקורן כרובית

 

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן