קרקרים עם בצל מטוגן

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN
שדרוג של הבסיס, לעוד תענוג צרוף
חומרים
  • 1/2 כוסות קמח
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/4 כוס שומשום שחור/שומשום לבן
  • 1/4 גרעינים מעורבים חמנייה ודלעת
  • 200 גרם חמאה
  • 1 ביצה גדולה
  • 150 גרם פרמזן טחון או צ'דר
  • 1/4 כוס שבבי בצל מטוגן יבש
אופן ההכנה
  1. לערבב את הקמח והחמאה למצב פירורים במיקסר לא במעבד מזון.
  2. להוסיף את  כל החומרים הנוספים
  3. לרדד את הבצק בין 2 ניירות אפיה.
  4. לחתוך לקוביות של 4 ס"מ ולצנן במקרר לפני האפייה.
  5. אופים בתנור החם במשך 15-12 דקות, או עד שהקרקרים מזהיבים קלות. מצננים בתבנית.
איך משדרגים לעסיסי?
  • במקום בצל מטוגן שמים 1/4 כוס ממרח עגבניות יבשות.
  • מהבצק יוצרים 4 גלילים ומגלילים אותם בשומשום או קצח, עוטפים שניילון נצמד
  • מקפיאים כ15 דקות ופורסים דק את הקרקרים.
אופציה נוספת במקום הבצל להוסיף 2 כפות ממרח עגבניות  מיובשות
אני גם החלפתי את הקמח לקמח חומוס או קמח כוסמין אם רוצים משהו בריאותי ללא קמח לבן, הכמויות לא משתנות.

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן