חצילים קטנים מוחמצים

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN
זה מתכון של חמתי שקיבלה אותו מסבתא רבה שהייתה חצי עירקית וחצי ספרדיה ספניולית כל זה מצד בעלי כמובן, לכן חשוב לעשות כמו שכתוב – כי זה מגיע ממסורת של פעם
חומרים:
  • 1 קילו חצילים קטנים מוצקים
  • 2 פלפל ירוק חריף
  • 4 שימי שום
  • 2 כפות מלח גם
  • 1 כף חומץ
אופן ההכנה:
  1. חורצים את החציל עד לראשו, לא עד הסוף.
  2. מבשלים במים עד רתיחה כ 10 דקות לרכך את החציל אך לא להפכו לרך מידי – נוציא ונקרר.
  3. בקערה נקצוץ את הפלפל החריף עם השום ונערבב עם מלח גס.
  4. נמלא את החציל בתוך החריץ ונסדר בצנצנת החמצה.
  5. נמלא במים עם כף נוספת של מלח גם וכף חומץ.
  6. נשאיר בחוץ ימיים עד שלושה, ונטעם מדי יום לוודא כי המים מספיק מלוחים והחציל רך.
  7. לאחר 3 ימים נכניס למקרר – מחזיק הרבה זמן.

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן