שבלולי פילו במילוי בשר וצנוברים

בצק פילו ממולא בשר, גרסה חמודה וקצרה לבורקס ומאוד מרשימה להגשה

שבלולי פילו במילו בשר וצנוברים, ורסיה לבורקס שאפשר להכין על מחבת
חומרים:
  • 6 עלי פילו
  • 50 גרם שמן זית
  • 200 גרם בשר טחון צלעות או כבש למי שאוהב
  • מלח, פלפל שחון וקורט כמון
  • 4\1 כוס צנוברים קלויים על המחבת
  • חופן פטרוזיליה קצוצה דק דק
  • 1 בצל קצוץ דק
אופן ההכנה:
  1. נתחיל מלטגן את הבצל במחבת בשמן רגיל על הזהבה
  2. נוסיף את הבשר והטחון ונפורר אותו בעזרת כף עץ שיהיה פירורי מאוד עד ששינה את צבעו
  3. נוסיף את הצנוברים את התיבול , מלח ופלפל לפי הטעם שלכם, נבשל יחד 2 דקות ונצנן( הכי חשוב למלא את הבצק במילוי קר)
  4. עלה פילו 1 מרוח בשמן זית, לסדר שורה של פתוחים בעובי 1 ס"מ. לא יותר כי אל תשכחו שאנחנו מגלגלים את זה לשבלול.
  5. נגלגל ונעטוף את הבשר לנחש וממנו ניצור שבלול, את הקצה נכניס מתחת לשבלול שלא יפתח
  6. נצלה במחבת עם טיפה שמן זית עד הזהבה מכל עד הזהבה, על אש בינונית. הרי המילוי כבר מבושל ונשאר רק לקלות את הבצק
  7. נגיש עם סלט ירקות וטחינה

 

איך משדרגים לעסיסי:

  • חצילים מטוגנים עם גבינת פטה
  • שבלול מתוק
  • שבלול ריקוטה תרד

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן