עוגת שוקולד אספרסו

עוגת שוקולד אספרסו נימוחה במיוחד

עוגת שוקולד אספרסו

עוגת שוקולד נימוחה וטעימה, אפשר לשפוך עליה כוס אספרסו כשהעוגה חמה זה יעשיר את טעמי הקפה
חומרים:
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 200 גרם שוקולד מומס
  • 1 כוס שמנת מתוקה 10%
  • 2 כוסות  קמח תופח
  • ½ כוס קמח שקדים
  • 2 כפות אבקת קקאו מנופה
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 3 ביצים
  • קורט מלח
  • תמצית וניל
  • כוס אספרסו +  כפית נס קפה
אופן ההכנה:
  1. במקסר להקציף את הביצים ו1/2 כוס סוכר למאסה תפוחה ובהירה
  2. במיקרו להמיס את השוקולד, חמאה ושמנת מתוקה
  3. בקערה נפרדת לערבב את כל החומרים היבשים
  4. לערבב את כולם ב 3 נגלות אחד עם השני בתנועות ערבוב קלות
  5. מתאים ל2 תבניות אינגליש קייק
  6. לאפות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 30 דקות, לבדוק עם קייסם שהמאסה נאפתה
  7.  העוגה יוצאת כשהיא עדיין רוטטת טיפה וזה בשביל לא לייבש את השוקולד יותר מידי

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן