עוף וירקות שורש בשקית צליה

עוף בשקרית צליה למתחילים לבשל

עוף וירקות בשקית צליה( קוקי) הייתה פעם מאוד נחשבת ואיכשהו נעלמה קצת בשנים האחרונות,
השבוע חברה הזכירה לי את זה וממש התחשק לי להכין.
אפשר לתבל בכל דבר, חרדל ודבש, פפריקה מתוקה, צ'ילי מתוק כל אופציה תצא טעימה.
אפשר גם לגוון בירקות שמצרפים לעוף כמו פירות יבשים, פלחי תפוז כל מגוון ירקות השורש… הכל עובד, המתכון המצורף הוא האהוב עלי ביותר והוא מתאים לכולם
חומרים:
  • 6-8 חתיכות עוף
  • 2 תפוחי אדמה
  • 2 בטטות
  • 2 בצל
למשחה:
  • 2 כפות מיונז
  • 2 כפות קטשופ
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • 2 שקיות צליה
אופן ההכנה:
  1. לערבב את חומרי המשחה
  2. לחתוך את כל הירקות לחתיכות גדולות
  3. למרוח את העוף במשחה ולחלק ל2 שקיות הצלייה, את שארית המשחה לערבב עם הירקות וחלק לשקיות הצלייה
  4. לסגור טוב את השקיות ולחורר וליציאת האוויר
  5. לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות כשעה

איך שדרג מבסיסי לעסיסי:

  • נוסיף ארטישוק ירושלמי והרבה שום, במקום הבטטה
  • נוסיף משמש מיובש ושזיפים מיובשים +  2 ראשי שום חצויים. המשחה תהיה מ4 כפות שמן, 4 כפות צ'ילי מתוק, 2 כפות סילאן וחצי כפית מלח

 

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן