פסטה פרימוורהעוד מתכון לפסטה חביבה, כי החברים בדרך,
משקית פסטה יבשה או טרייה שמכינים לבד – בכל מקרה תמיד, תמיד לבחור במוצר איכותי
חומרים:
- חבילת פטוצ'יני, אני קניתי חבילה בשופרסל של פטוצ'יני טרי – כמובן שאפשר להכין לבד אם בא לכם (אבל כאן זה תחת ההגדרה של חצי שעה ארוחה.. אז לא מתאים)
- 10 עגבניות שרי, אפשר בכמה צבעים
- שקית עלי תרד בייבי
- 1 בצל סגול חתוך לקוביות
- 3 שיני שום פרוסות
- חבילת פיטריות שמפניון חתוכות לרבעים
- שמן זית
- 3 עלי מרווה
אופן ההכנה:
- לטגן במחבת רחבה את הבצל להזהבה, להוסיף את שיני השום
- להוסיף את העגבניות והפיטריות ולהקפיץ יחד
- בסיר ניפרד להרתיח מים עם כף מלח ולבשל את הפסטה 8 דקות – או אם כתוב אחרת על האריזה
- להוסיף כוס מים מנוזל הבישול לירקות המוקפצים ואת הפטוצ'יני
- לתבל במלח ולפלפל שחור ורק בסוף להוסיף את עלי התרד בייבי ( שטופים כמובן) לדקה כך שיישארו רעננים
- להגיש עם פרמזן מעל