פטוצ'יני פרימוורה

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

פסטה פרימוורהעוד מתכון לפסטה חביבה, כי החברים בדרך,
משקית פסטה יבשה או טרייה שמכינים לבד – בכל מקרה תמיד, תמיד לבחור במוצר איכותי

חומרים:
  • חבילת פטוצ'יני, אני קניתי חבילה בשופרסל  של פטוצ'יני טרי – כמובן שאפשר להכין לבד אם בא לכם (אבל כאן זה תחת ההגדרה של חצי שעה ארוחה.. אז לא מתאים)
  • 10 עגבניות שרי, אפשר בכמה צבעים
  • שקית עלי תרד בייבי
  • 1 בצל סגול חתוך לקוביות
  • 3 שיני שום פרוסות
  • חבילת פיטריות  שמפניון חתוכות לרבעים
  • שמן זית
  • 3 עלי מרווה
אופן ההכנה:
  1. לטגן במחבת רחבה את הבצל להזהבה, להוסיף את שיני השום
  2. להוסיף את העגבניות והפיטריות ולהקפיץ יחד
  3. בסיר ניפרד להרתיח מים עם כף מלח ולבשל את הפסטה 8 דקות – או אם כתוב אחרת על האריזה
  4. להוסיף כוס מים מנוזל הבישול לירקות המוקפצים ואת הפטוצ'יני
  5. לתבל במלח ולפלפל שחור ורק בסוף להוסיף את עלי התרד בייבי ( שטופים כמובן) לדקה כך שיישארו רעננים
  6. להגיש עם פרמזן מעל
איך נשדרג מבסיסי לעסיסי?
פסטה פטריות

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן