פלפלים בכל מיני צבעים

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN
אני משתדלת כי תמיד יהיו לי כאילו במקרר
למה זה טוב?  גם להגשה בכל ארוחה, גם ליצור מהם קרם פלפלים לפני התיבול כמובן
זה תמיד הצלחה
חומרים:
  • 8 פלפלים בכל הצבעים, אפשר גם פלפל שושקה אדום וירוק, אילו פלפלים מאוד טעימים לקלייה בתנור וכמובן תמיד ניתן לשלב גם פלפלים חריפים
  • 4 שיני שום
  • שמן זית
  •  2 כפות חומץ בן יין לבן( זה לא חובה)
  • כפית  סוכר( במידה ומורידים את החומץ, אין גם צורך בסוכר)
  • כפית מלח
אופן ההכנה:
  1. לסדר את הפלפלים חצויים בתבנית אפיה עם נייר אפיה.
  2. נשמן את כולם בשמן זית.
  3. נאפה כ45 דקות  עד להשחמה.
  4. על מנת שיהיה קל לקלף את הקליפה נשים את כל הפלפלים החמים בקופסא סגורה לצינון, זה מזרז את פעולת הקילוף
  5. נקלף את הפלפלים ונחתוך לרצועות.
  6. נתבל בפרוסות שום, 1/4 כוס חומץ בן יין, 1/4 כוס מים, מלח, פלפל, סוכר.
  7. נשמר במקרר מלא זמן, והכי טוב לאחר 3 ימים.
איך נשדרג לעסיסי:
  • נאפה פלפל שושקה הארוך ונקלף אך לא נחתוך ונמלא בגבינות קשות – בולגרית, קצקבל
  • נטחן הכל בממחה ידני ויהיה לנו קרם פלפלים, רצוי להוסיף שום, מלח ופלפל שחור

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן