חמין מקרוני ועוף

חמין ממקרוני ועוף? כזה שמכינים למי שרעב במיוחד

חמין  מקרוני ועוף, בתנור הרבה שעות זה תמיד טעים. מתאים סופר לימים הקרים של עכשיו ושכולנו יושבים בבית ובא לנו להתפנק על אוכל מנחם.

חומרים:

  • 1 קילו פרגיות, או 8 כרע עוף
  • 1 חבילה של קילו מקרוני ( או 2 קטנות), מבושל לפי הוראות היצרן
  • 1 בצל חתוך גס
  • פפריקה
  • כמון
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה:

  1. לערבב את כל התבלינים עם קצת שמן זית ולמרוח את חלקי העוף
  2. לסגור אותם בסיר בו נאפה את החמין, לשים בצד
  3. לשפוך את השומן והתבלינים שנוצרו על המקרוני המבושל, לפי הוראות היצרן בקערה נפרדת
  4. לטגן קלות את הבצל בסיר בו נאפה את החמין ולשפוך גם כן על המקרוני, לתבל בעוד קצת מלח ופלפל
  5. סדר כמחצית מכמות המקרוני המובל הסיר, לסדר את חלקי העוף או הפרגיות ומעל לסגור עם מחצית המקרוני הנותרים. לא להשאיר אף טיפה נוזל בקערה ולהוסיף עוד כוס מים.
  6. לסגור בנייר כסף ולתנור ל5 שעות לפחות על חום נמוך של 100\120מעלות

הכי טעים כשזה קריספי כזה בצדדים.

איך משדרגים מבסיסי לעסיסי:

אפשר להוסיך באמצי פרוסות חציל אפוי בתנור, פרוסות גזר

אפשרי להוסיף טיפה שומן כבש וזה יעשה את הכל למשהו טעים במיוחד.

 

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן