לזניה פנה חלול של הצרחות

לזניה פנה חלול הכי שווה שיש
לזניה פנה חלול
 לזניה מפסטה פנה חלולה, צרחות כמה שזה טעים ובאפס מאמץ
חומרים:
לרוטב –
  • 2 קופסאות עגבניות מרוסקות של MUTI , חברה איטלקית שהמוצרים שלה משפרים כל תבשיל
  • 5-6 שיני שום
  •  שמן זית איכותי
  •  מלח, פלפל
  • לבשמל –
  • 50 גרם חמאה
  • 2 כפות קמח
  • 2.5 כוסות חלב
  • מלח, פלפל ואגוז מוסקט לתיבול
  • חבלת פסטה פנה
  • 50 גרם פרמזן מגורר
  • 100 גרם מוצרלה קשה
אופן ההכנה:
  1. נתחיל מהרוטב – בסיר נשים שמן זית ושיני שום לממש 2 דקות, נוסיף את קופסאות העגבניות ועוד חצי פחית של מים, מלח ופלפל ונבשל כחצי שעה,
  2. בנתיים נרתיח מים עם כפית מלח ונבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן פחות -4 דקות, אנחנו לא רוצים שהפסטה תהיה מבושלת לגמרי כי הוא עוד תתבשל באפיה
  3. בסיר נוסף נכין את הבשמל – חמאה מומסת וקמח לערבב יחד שנטמעים אחד בשני, להוסיף את החלב לא לאט ולערבב על שנוצרת משחה לבנה ואחידה, להשאירה עדיין נוזלית, כי אם נמשיך לבשל הקמח יקשה את המשחה ולא נוכל לעבוד איתה הלאה.
  4.  להוסיף את התיבול לפי הטעם
  5. עכשיו נרכיב את הלזניה – בתבנית גודל 30/40 ( רצוי מזכוכית) נשים 2 כפות מהרוטב, את שאר הרוטב נערבב עם הפסטה שסוננה מהמים.
  6. על נעביר מחצית מהפסטה העטופה ברוטב ומעליה מחצית מהבשמל ושוב את מחצית הפסטה, על את הבשמל ומעל כל זה את הפרמזן המגורר.
  7.  את גבינת המוצרלה פרוס לפרוסות דקות וננעץ בין לבין גלילי הפנה נאפה בתנור שחומם מראש 180 מעלות כחצי שעה
  8. נוציא מהתנור, נקשט בעלי בזיליקום טרי ולהגיש עם כף גדולה כי אי  אפשר לעמוד בפני זה בכלל

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן