עוגיות חמאת בוטנים ואגוזי מקדמיה
שידרוג של עוגיות שוקולד ציפ, אפשר להחליף את האגוזים בפקאנים או אגוזי מלך( לא חייב מקדמיה)
באריזה אטומה גם יחזיקו לכם מעמד, זה בתנאי שבני הבית לא יחסלו קודם
חומרים:
-
200 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
-
2.5 כוסות קמח תופח
-
2 ביצים
-
1.5 כוס סוכר חום דמררה, אפשר גם סוכר לבן אבל אז העוגייה טיפה פחות שזופה
-
1/4 כפית סודה לשתייה
-
2 כפות חמאת בוטנים
-
1 שקית שוקולד צ'יפ ריססיס
-
100 גרם אגוזי מקדמיה קצוצים גס
אופן ההכנה:
-
לערבב את כל החומרים יחד, במקסר גדול או ידני, זה ניתן בתנאי שהחמאה רכה יחסית, לא מומסת
-
לסדר עם כפית בתבנית עם נייר אפיה במרחקים כי העוגייה מתפשטת לצדדים
-
לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות 15 דקות להזהבה
בבקשה לא לאפות יותר מידי