קציצות פרגית וצ'וריסו

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN
האמת המתכון הזה הגיע מזה שנשארו לי כמה נקניקיות מערב קודם כשעשינו על האש ולא הכנו אותם.
חשבתי למה הם יכולות להועיל ולמה הם יתנו טעם.. וכך נולד המתכון הבא
חומרים:
חצי קילו פרגית טחון
1/2 חבילה פטרוזליה קצוצה
1 ביצה
2 כפות פרורי לחם
מלח, פלפל
1 כף פפריקה מעושנת
4 בצלי שלוט
ראש שום שום
3 גבעולי סלרי
2 נקנקיות צוריסוס, מהסופר, לא צריך משהו מיוחד
צנצנת פאסטה עגבניות
כמה גבעולי תימין
כמה עלי מרווה
אופן ההכנה:
את בסיס הקציצות נכין מבשר הפרגית הטחון, חצי חבילה פטרוזליה קצוצה ( הפעם רק העלים), ביצה וחצי כוס פרורי לחם.
נטבל במלח ופלפל וניצור כדורים קטנים
בסיר נשים את בצלי השאלוט המקולפים, 5 שיני שום קלופות שלמות ואת נקניקיות הצוריסוס.
נצלה הכל יחד על עלי המרווה, התימין והסלרי הקצוץ.
כשכל צרוב נוציא את הנקניקיות ונתחוך אותם בעובי 2 ס"מ ונחזיר לסיר – הנקניקיה מעניקה טעם מעושן ועומק לתבשיל – אל תוותרו
נוסיף את צנצנת הפאסטה ועוד חצי ממנה מים, כפית גדושה מלח וחצי כפית פלפל שחור ונביא לרתיחה.
בשלב זה נוסיף את הקציצות ונבשל יחד  כשעה.

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן