קאפקייק שוקולד קרמל מיוחד ליום העצמאות

קאפקייק שוקולד קרמל מיוחד ליום העצמאות
קאפקייק שוקולד קרמל
קאפקייק שוקולד קרמל, מיוחד ליום העצמאות, כל יום העצמאות אני מכינה כזה.
ראשית מאוד טעים ושנית גם ניראה מדהים על שולחן החג החגיגי, אז רוצו להכין גם…
חומרים:
  • 150 גרם שוקולד איכותי
  • 3 ביצים
  •  150 גרם חמאה קוביות
  • 2 כפות אבקת קקאו טובה
  • 2 כוסות קמח תופח, או קמח עם חצי כפית אבקת אפיה
  • 0.5 כוס קמח שקדים
  •  2 סוכר וניל
  •  1.5 כוסו סוכר
  • סוכריות כרמית קרמל
  •  קורט מלח
  •  1 כף ליקר, מה שיש לכם ( ברנדי, ליקר שוקולד…)
  • 0.5 כוס מים
 לקישוט:
שמנת מתוקה מוקצפת עם 1 כף פודינג אינסטנט וניל ו 1 כף אבקת סוכר
 אופן ההכנה:
  1.  להקציף במיקסר את הביצים עם חצי כוס סוכר למאסה תפוחה ובהירה
  2. בקערה נפרדת בצד יש לערבב את כל החומרים היבשים
  3.  ובקערה נוספת להמיס במיקרו את השוקולד עם החמאה בפולסים קצרים של 30 שניות 0 1 או 2 מקסימום ולערבב, שלא ישרף השוקולד)
  4. נוסיף בפעמיים את מאסת השוקולד, תערובת היבשים והמים לביצים המוקצפות לעררבב בכף לאט לאט שלא תשבר מאסת הביצים התפוחה
  5. לשם בתבניות קאפקייק  עד החצי ולתקוע סוכריית קרמל, לכסות בעוד קצת ממאסת השוקולד. אל תשכחו שזה עוד תופח
  6.  לאפות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 25 דקות, לא לאפות יותר מידי, זה בסדר אם העוגה עוד קצת רוטטת
  7.  כשהקאקפייק מתקררים לשקט בראש קצפת ולא שכוח להוסיף דגל ישראל שיהיה יום העצמאות שמח

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן