קציצות ברוטב תרד לימוני

קציצות ברוטב חמצמץ עם לימון והרבה תרד ירוק

קציצות ברוטב תרד ולימון, מכל הצורות זה המאכל האהוב עלי, לשים עם קוסקוס או אורז לבן.. מ ע ד ן
חומרים:
  •  ½ קילו בקר טחון
  •  ½ בצל מגורר
  •  ½ תפוח אדמה מגורד
  •  1 ביצה
  •  3 כפות פירורי לחם
  •  חופן פטרוזליה קצוצה
  •  ¼ כפית כמון
  •  ½ כפית שמן
  •  מלח ופלפל שחור
 לרוטב:
  • 4 מדליוני תרד קפואים
  •  ½ לימון חתוך לסירות
  •  6-8 זיתים ירוקים דפוקים
  • 1/2 כוס אפונה ירוקה
  •  מיץ מ1/2 לימון
  •  מלח, פלפל
  •  ½ כפית כמון
  •  ½ כפית כורכום
  • 1 כוס מים
אופן ההכנה:
  1.  לערבב את כל חומרי הקציצה ולהשהות במקרר לחצי שעה לספיגת הטעמים
  2.  בסיר שטוח לטגן רצועות בצל עד השחמה
  3.  להוסיף את כל התבלינים
  4.  להוסיף את הלימון, מדליוני התרד והזיתים ולהביא לרחיתה
  5.  בשלב הזה להנמיך את הלהבה וליצור כדורים מהקציצות.
  6.  לטגן אותם קלות במחבת ולהוסיף לרוטב
  7.  לבשל יחד כשעה על אש קטנה, או לחלופין להכניס לתנור בחום 150 מעלות לאותו פרק זמן ( אני תמיד מעדיפה בישול בתנור כי זה פשוט יוצא יותר טעים)

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן