סירות ארטישוק חמצמצות במילוי הכי טעים

סירות תחתית ארטישוק במילוי טעים טעים

 

סירות ארטישוק במילוי זה כשבא לי קציצות אבל לא רגילות, כאילו טיפה חמצמצות
הטעם מגיע גם מלבבות הארטישוק וגם מהלימון הכבוש המתווסף לרוטב
יוצא מושששש

חומרים:
  • חבילה לבבות ארטישוק סנפרוסט
  • ½ קילו בשר טחון איכותי
  • 1 תפוח אדמה מגורר
  • ½ חבילה פטרוזילה קצוצה דק
  • 2 שיני שום
  • 1 בצל חתוך לחצאי עיגול
  • 1 כפית כמון
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 2 כוסות מים
  • 2 כפיות לימון כבוש
  • מלח פלפל
  • 1+1 ביצה
  • קמח מתובל באבקת שום, מלח ופלפל
  • פרורי לחם – רק במידת הצורך
  1. אופן ההכנה:
  2. בקערה לערבב את הבשר, ביצה, תפוח אדמה, פטרוזליה, טיפה מלח ופלפל ו1/2 כפית כמון אם המאסה נוזלית מידי ולא מתחברת הוסיפו 2 כפות פירורי לחם – ערבבו טוב ותנו לנוח במקרר כחצי שעה
  3. בסיר רחב שוליים לשם 3 כפות שמן קנולה, לטגן את הבצל
  4. הוסיף רסק עגבניות, לימון כבוש, תבלינים ומים ולהביא לרתיחה
  5. ליצור כדורי בשר מהמאסה ולחבר ללבבות ארטישוק
  6. כל ארטישוק ממולא לתבול בביצה טרופה וקמח ולטגן קלות
  7. הוסיף את הארטישוקים הממולאים לרוטב בסיר ולהוסיף מים במידת הצורך
  8. לבשל כשעה על אש קטנה ולבדוק תיבול

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן