בננה קייק וגבינת ריקוטה

עוגת בננות בשילוב גבינת ריקוטה, מתכון מנצח

בננה קייק וגבינת ריקוטה

בנות כאילו שבפולנית אומרים " זה לא רקוב זה דבש".. כאילו ממש כבר ממש רכות ולא כייפיות לאכול, אותן בדיוק צריך לבננה קייק
ביחד בשילוב גבינת ריקוטה זה מנצח
  • חומרים:
  • 100 גרם חמאה
  • 4\3 כוס סוכר דבררה
  • 1 כוס קמח
  • 3 ביצים
  • 2 בננות רכות
  • קורט מלח
  • 4\1 כפית  קינמון
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 2\1 כפית תמצית וניל

למלית:

  • 1 קופסא ריקוטה פרסקה
  • 1 שמנת חמוצה 15%
  • 1 ביצה
  • 2 כף קורנפלור, או פודינג אינסטנט
  • 4\1 כוס סוכר לבן

אופן ההכנה:

  • בקערת המקסר נכניס את החמאה והסוכר ונערבב יחד
  • נוסיף את ביצים אחת אחת עד לערבב מלא עם החמאה
  • נוסיף את הבננה המעוכה במזלג
  • נוסיף את הקמח, הקינמון, אבקת האפייה והמלח ונערבב דקה לחיבור החומרים – ערבוב רב הופך את המאסה לכבדה ואת זה לא נרצה
  • בקערה נפרדת נערבב את כל חומרי במלית על לאיחוד החומרים
  • נסדר בתבנית אינגליש קייק מחצית ממאסת בצק העוגה, מעליה את מלית הגבינה ונסגור במחצית המאסה בשניה
  • לאפות בתנור שחומם מראש כ45 דקות, מוכן כשנועצים קיסם במרכז העוגה ויוציא יבש

 

איך משדרגים לעסיסי:

  • מחית תפוחי עץ במקום הגבינה

 

 

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן