סלט חציל  וגמבה מטוגנות

סלט חציל וגמבות מטוגנות, סלט נוסטלגי ומאוד טעים
סלט חציל וגמבות מטוגנות
סלט חציל וגמבות מטוגנות, כאילו משנות השבעים הסלט הזה, אבל עדיין טעים.
האמת יש משהו מטוגן שהוא לא טעים?
חומרים:
  • 1 חציל חתוך לקוביות גודל ביינויי
  •  1 גמבה חתוכה לקוביות בגודל זהה
  • ½ פלפל גמבה צהובה
  • 3 שיני שום פרוסות
  •  שמן קנולה לטיגון
 לרוטב:
  • 5 כפות מיץ לימון
  •  2 כפות חומץ
  • ½ כפיתפפריקה מתוקה
  •  מלח, פלפל
  • כוסברה קצוצה
 אופן ההכנה:
  1.  לטגן את החציל עד שיהיה רך והוציא ולהגיר את השמן במסננת
  2. לטגן את  קוביות הגמבה האדומה ממש קצת ולשים במסננת להוצאת השמן
  3. לערבב בקערה עם חומרי הרוטב
  4.  להשהות במקרר לפחות יום – זה טעים יותר

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן