סלט חציל וגמבות מטוגנות, כאילו משנות השבעים הסלט הזה, אבל עדיין טעים.
האמת יש משהו מטוגן שהוא לא טעים?
חומרים:
- 1 חציל חתוך לקוביות גודל ביינויי
- 1 גמבה חתוכה לקוביות בגודל זהה
- ½ פלפל גמבה צהובה
- 3 שיני שום פרוסות
- שמן קנולה לטיגון
לרוטב:
- 5 כפות מיץ לימון
- 2 כפות חומץ
- ½ כפיתפפריקה מתוקה
- מלח, פלפל
- כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
- לטגן את החציל עד שיהיה רך והוציא ולהגיר את השמן במסננת
- לטגן את קוביות הגמבה האדומה ממש קצת ולשים במסננת להוצאת השמן
- לערבב בקערה עם חומרי הרוטב
- להשהות במקרר לפחות יום – זה טעים יותר