עוף קריספי פריך אפוי

עוף אפוי בתנור במעטפת פריכה - KFC ממש בבית שלנו
10
כל יום שישי כשיש ארוחה אני שוברת את הראש מה להכין, כשאני עושה את העוף הזה, אף פעם , אבל אף פעם לא נשארת חתיכה.
היתרון הגדול שזה אפוי בתנור, בלי שמן בטיגון עמוק ועדיין קריספי מבחוץ ורך הבפנים
אז גם אתם חייבים לנסות
חומרים:
  • 8 פולקה/ כרעיים עוף
  • מלח, פלפל
  • שמן זית
  • מלח, פלפל
  • פירורי לחם זהובים – או למי שרוצה לפורר לחם ישן שיש בבית ולהשתמש בו ( זה יוצא יותר מגניב)
אופן ההכנה:
קערית קמח:
  • קמח
  • כף אבקת שום, אפשר להוסיף חרדל, פפריקה, צילי מתוק… מה שיהיה לכם טעים
  • מלח, פלפל
קערית ביצה:
  • 3 ביצים
  • כפית חרדל חלק
  1. את העוף עם העור נתבל במלח ופלפל ונטגן בשמן קנולה להזהבה מכל צדדיו לשם בצד לצינון
  2. בקערת הקמח נערבב את כל החומרים
  3. בקערת הביצים נערבב את כל החומרים ונכין קערה נוספת עם פירורי חם מוזהבים
  4. את העוף המצונן נטבול בקמח לאחר מכן בבלילת הביצה ובפרורי לחם
  5. לסדר בתבנית עם נייר אפיה, נזלף טיפה שמן זית
  6. נאפה בתנור שחומם מראש כ40 דקות, נהפוך באמצע, עד הזהבה
איך נהפוך לעסיסי:
במקום העוף נשתמש בחזה עוף, לקמח עצמו נוסיף כפית אבקת סודה לשתיה, את החתיכות נטגן והבלילה מתנפחת והופכת לנראות כמו טמפורה

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן