10
כל יום שישי כשיש ארוחה אני שוברת את הראש מה להכין, כשאני עושה את העוף הזה, אף פעם , אבל אף פעם לא נשארת חתיכה.
היתרון הגדול שזה אפוי בתנור, בלי שמן בטיגון עמוק ועדיין קריספי מבחוץ ורך הבפנים
אז גם אתם חייבים לנסות
חומרים:
-
8 פולקה/ כרעיים עוף
-
מלח, פלפל
-
שמן זית
-
מלח, פלפל
-
פירורי לחם זהובים – או למי שרוצה לפורר לחם ישן שיש בבית ולהשתמש בו ( זה יוצא יותר מגניב)
אופן ההכנה:
קערית קמח:
-
קמח
-
כף אבקת שום, אפשר להוסיף חרדל, פפריקה, צילי מתוק… מה שיהיה לכם טעים
-
מלח, פלפל
קערית ביצה:
-
3 ביצים
-
כפית חרדל חלק
-
את העוף עם העור נתבל במלח ופלפל ונטגן בשמן קנולה להזהבה מכל צדדיו לשם בצד לצינון
-
בקערת הקמח נערבב את כל החומרים
-
בקערת הביצים נערבב את כל החומרים ונכין קערה נוספת עם פירורי חם מוזהבים
-
את העוף המצונן נטבול בקמח לאחר מכן בבלילת הביצה ובפרורי לחם
-
לסדר בתבנית עם נייר אפיה, נזלף טיפה שמן זית
-
נאפה בתנור שחומם מראש כ40 דקות, נהפוך באמצע, עד הזהבה