קיש תרד או פיטריות

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

קיש תרד או פיטריות

קישים שווים – בעצם  כל בצק פריך שניקח ונמלא ככל שהדמיון שלנו עובד, רוטב רואיל, גבינת פרמזן… יצא שווה BIG TIME.
נסו את זה
לבצק:
  • 200 גרם חמאה קרה
  • 300 גרם קמח
  •  
  • כפית מלח
  • 1 ביצה
  • 1 כף שמנת חמוצה
למילוי:
  • תרד קפוא, 5 כדורים /או סלסלת פיטריות שמפניון חתוכות לפלחים
  •  1 בצל חתוך לקוביות קטנות
  • שמנת מתוקה
  • 2 ביצים
  • כף קורונפלור
  •  1 כפית מלח, קורט  פלפל שחור
  • קצת פרמזן
  • שבבי שקדים לבנים
אופן ההכנה:
  1. במעבד מזון לערבב לתערובת פירורית קמח, מלח וחמאה
  2. להוסיף ביצה ושמנת לאיחוד הבצק – ממש כמה דקות
  3. להוציא מהמעבד מזון ולאחד בידיים את הבצק, ציינתי במתכון קודם שניתן גם בעיבוד ידני, אך זה תהליך ארוך יוצר
  4. לחלק ל2 לשטח טיפה ולעטוף הניילון נצמד – למקרר לחצי שעה
  5. לרדד את הבצק ולהכניס לתבנית פאי מתפרקת – למקרר שוב עד שהמילוי יהיה צונן ומוכן לאפיה
מילוי:
  1. בצל וחתוך קטן בשמן לטגן בשמן קנולה עד הזהבה
  2. אני שמה קורט סוכר על הבצל שיהיה שחום יותר ולצנן
  3. להוסיף את התרד או הפיטריות ולטגן עוד כ 4 דקות
  4. בתבניות הפאי עם הבצק לשם את המילוי הצונן
  5. לשפוך מעליהם רוטב רואיל – מה זה? – שמנת מתוקה = 2 ביצים טרופות, טיפה מלח ופלפל וכף קורונפלור – כל זה על הבצל/ כרישה
  6. מעל לפזר מעט פרמזן ושבבי שקדים לבנים
  7. לאפות בחום 180 מעלות כ 45 דקות
טיפ – בשביל שהבצק יהיה אפוי טוב גם בחלקו התחתון מומלץ לחמם תבנית בתנור וכשהא חמה להניח עליה את תבניות הפאי
איך נשדרג מבסיסי לעסיסי:
  • קיש מלוח עם 3 סוגי גבינות – בולגרית, ריקוטה וקצקבאל
  • קיש מלוח עם מחית בטטה

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן